Revista Sănătate

Lidia Fecioru: Ce se întâmplă dacă dormi cu un ou crud pus într-un pahar cu apă la cap. Rezultatele sunt uimitoare

Fiecare dintre noi trăieşte înconjurat de tot felul de energii, pozitive şi negative. Sunt prezente în casă sau în noi, iar cele negative ne pot afecta viaţa mai mult decât am crede. Bioenergoterapetul Lidia Fecioru te învaţă să înlături energiile negative care îţi dau târcoale.

Cea mai simplă metodă pentru a scăpa de energiile negative implică un singur ou, crud, spune Lidia Fecioru.

Dacă vrem ca toate energiile negative și bolile să plece de la noi, trebuie să luăm un pahar de sticlă, să spargem un ou în el, cu grijă, pentru ca gălbenușul să rămână întreg, și să turnăm apă peste el. Îl aşezăm apoi pe noptieră lângă capul nostru, seara, înainte de culcare. “Se fac niște bulbuci care sunt legați de ou ca un fir”, a spus Lidia Fecioru la Adevăruri ascunse.

O altă metodă de îndepărtare a energiilor negative care implică un ou crud este să-l rostogoleşti pe tot corpul tău timp de cinci minute, după îl spargi.

7 sfaturi pentru a scăpa de energiile negative

Atunci când te simţi irascibilă fără motiv şi parcă niciun lucru nu îţi merge bine e posibil să te confrunţi cu o aură negativă asupra ta. Dacă te întrebi ce e de făcut în astfel de situaţii, află că există soluţii optime pentru a ţine departe de tine orice sursă de negativitate.

Ce sunt energiile negative?Poate nu ai timp să sesizezi pe moment, însă energiile negative pot pune stăpânire pe viaţa ta mai ceva ca o boală. De aceea, e bine să îţi dai seama de ele din timp şi să acţionezi cât mai repede.

Când îţi dai seama că există?După ce ai realizat că viaţa ta e condusă de negativism şi suferinţă, poţi trece la pasul următor, acela de a identifica exact cauzele. Ar trebui să scapi de energia negativă după ce ai trecut printr-un divorţ sau o despărţire, după ce ai întâlnit persoane care să îţi dorească răul, după ce te-ai îmbolnăvit sau, pur şi simplu, după o perioadă extrem de stresantă din viaţa ta.

Tămâie şi rugăciuneUnul dintre cele mai întâlnite moduri de a scăpa de energiile negative şi de a readuce bunăstarea şi fericirea în viaţa ta este să arzi tămâie şi să rosteşti o rugăciune câteva minute. Dacă eşti o persoană credincioasă, acest obicei te va ajuta să îţi găseşti liniştea iar mintea ta să se cureţe de gândurile negre.

Apă din belşugPracticat încă din cele mai vechi timpuri, obiceiul de a deschide ferestrele casei şi de a arunca apă pe geam este unul care te poate scăpa de resentimente şi stări încărcate de negativism. Oamenii cred că ghinionul pleacă odată cu apa, de aici şi expresia „pe apa sâmbetei”.

Uleiuri ambientaleDacă vrei să îţi purifici spaţiul în care trăieşti, foloseşte uleiuri aromatice esenţiale, care să îţi inducă o stare de linişte şi relaxare şi să elimine stresul. Uleiurile de lavandă şi eucalipt sunt cele mai eficiente.

Terapia cristalelorPuterea nebănuită a pietrelor le-a fost de folos celor mai mari conducători ai lumii, drept pentru care şi astăzi ele mai sunt folosite, mai ales de către arabi. Dacă ai încredere în energia transmisă de geme, alege un cuarţ roz protector sau o turmalină neagră, care va acţiona ca un scut energetic şi îţi va transmite o vibraţie pozitivă. Poartă o piatră la gât câteva zile la rând şi vei observa diferenţele.

Foloseşte sare de mareExistă mai multe moduri în care sarea te poate ajuta să înlături de energiile negative. Unul dintre ele este acela de a presăra sare în toate colţurile casei pentru câteva zile. Cunoscută pentru puterea ei de a curăţa tot ce e rău din jur, sarea era folosită şi împotriva blestemelor sau a vrăjitoriilor.

Muzică şi lumânăreleUn alt mod de a spune „nu” răului din viaţa ta e să îţi acorzi câteva momente de relaxare, în care să asculţi melodiile preferate şi să îţi induci o stare de calm la lumina lumănărilor.

Ordine în viaţa ta

Aşa cum îţi faci curăţenie în casă, trebuie să procedezi la fel şi cu sufletul şi mintea. Uită de toate lucrurile rele din viaţa ta, scapă de experienţele neplăcute şi fă loc sentimentelor frumoase. Nimic nu te va ajuta mai mult decât propriul suflet, pe care trebuie să îl laşi să iasă la lumină.