Revista Sănătate

Mierea și bicarbonatul de sodiu – Tratament uimitor pentru cea mai mortală boală din lume

Mierea și bicarbonatul de sodiu – Tratament uimitor pentru cea mai mortală boală din lume
Milioane de oameni sufera de cancer in toata America. Tratamentul modern al cancerului este scump, ineficient si periculos! Poti incerca si acest remediu de casa. Beneficiile mierii si ale bicarbonatului de sodiu sunt practic nelimitate.

Mierea a fost folosita pentru proprietatile sale medicinale de secole, iar bicarbonatul de sodiu poate fi folosit pentru orice! Combinarea acestor doua ingrediente s-a dovedit a fi o metoda excelenta de tratament pentru cancer! Da, ai auzit bine!
Amestecul de bicarbonat de sodiu si miere are abilitati puternice de combatere a bolilor. Bicarbonatul de sodiu previne cresterea celulelor canceroase. Mierea ajuta celulele sanatoase si are antioxidanti naturali care stimuleaza sistemul imunitar.

Mierea ajuta, de asemenea, bicarbonatul de sodiu sa patrunda in celulele canceroase. Cele doua ingrediente lucreaza fantastic impreuna si lupta eficient impotriva bolilor!

Ingrediente

– 1 lingura de bicarbonat de sodiu
– 3 linguri de miere

Directii
Se amesteca cele doua ingrediente pana cand vei obtine o pasta. Se incalzeste pasta obtinuta pe foc mic, timp de 1-2 minute. Se consuma 3 linguri de remediu pe zi, timp de 30 de zile la rand. Poti sa-l consumi dupa micul dejun, pranz si cina. Se consuma regulat, fara sa iei pauza de o zi. De asemenea, ai grija de dieta ta in timp de consumi acest remediu si nu numai.

Supliment
Este uimitor modul în care funcții importante ce ne pot afecta sănătatea noastră, în general, pot fi controlate de rinichi, chiar dacă acestia sunt organe de dimensiuni reduse. Rinichii sunt capabili sa curețe deșeurile și toxinele, îndepărtand fluidele inutile din organism, curățand între 120 și 150 de litri de sânge și creeaza 2 litri de urină.

Acest lucru este uimitor, deoarece ei fac acest lucru în fiecare zi și, ca urmare,reusim sa ne pastram sanatosi.

Aceste organe incredibile mentin nivelul de electroliti si secreta hormoni ce controleaza presiunea sangelui. Pe langa faptul ca acestia produc celule de sange acestia si previn imbolnavirea osoasa.

Hipertensiunea, diabetul, glomerulonefrita ( boala ce afecteaza rinichii) pietrele la rinichi, infectiile si multe alte dureri ne pot afecta functuonalitatea rinichilor.

Din fericire, exita un ingredient ieftin ce poate imbunatati si conserva sanatatea rinichilor. Acest ingredient este bicarbonatul de sodiu.

Cum actioneaza bicarbonatul de sodiu?
Chimicalele pe care le consumam sunt usor procesate iar sistemul notru endocrin secretat anumite enzime si hormoni ce usureaza digestia. Pancreasul produce o substanta ce mentine rinichii in timpul procesului.

S-au efectuat mai multe studii științifice de succes la Institutul Național de Sănătate din Statele Unite ale Americii. Aceste studii au putut confirma eficacitatea dializei bazate numai pe bicarbonat de sodiu comparativ cu dializa standard.

Acest proces ajută la armonia și echilibrul pH-ului sanguin. De asemenea, cei care sufera de leziuni renale au fost capabili de a sintetiza mai mult oxid de nitrat.

Acesta este principalul motiv pentru care oamenii de știință afirmă că bicarbonat de sodiu poate ajuta de fapt oameni. În afară de a avea o putere de a inversa procesul de insuficienta renala, bicarbonat de sodiu este un excelent agent care protejeaza oamenii de boli renale cronice.

Înainte de a alege orice fel de tratament trebuie să consultati un medic specializat în acest domeniu. Persoanele care au stomacul sensibil vor trebui să fie atente. Cu toate acestea, bicarbonatul de sodiu este un ingredient netoxic.

Ar trebui să urmați acești pași dacă doriți să opriți progresul bolii renale. În prima zi a tratamentului aveți nevoie pentru a dizolva o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu și puneți-l chiar sub limba.

În a doua zi a tratamentului trebuie să se amestecati o jumătate de linguriță de sare de masă, o jumatate de lingurita de bicarbonat de sodiu și aproximativ 1,5 litri de apă de la robinet. Ai nevoie de a consuma acest amestec în fiecare zi, trei zile la rând.