Revista Sănătate

Uleiul de cocos te poate ajuta sa arati mai tanara daca il folosesti astfel, timp de doua saptamani

Nu mai este nici o indoiala ca uleiul de cocos este foarte eficient in tratarea pielii si a parului. Uleiul de cocos aduce beneficii maxime atunci cand este folosit sub ambele forme: pentru uz extern si pentru consum alimentar.

Uleiul de cocos are proprietati anti-microbiene puternice si are un continut bogat de acid lauric, acizi grasi care sunt capabili sa intareasca firul de par si sa readuca culoarea naturala a acestuia. Uleiul de cocos imbunatateste substantial capacitatea de absorbtie a nutrientilor.

Uleiul de cocos mai are si proprietati anti- bacteriene, anti- virale si anti- fungice. Este extraordinar ca putem sa cumparam acest ingredient din orice magazin specializat.Iata cateva moduri de a utiliza uleiul de cocos:

Crema de ras naturala Renuntati la cremele obisnuite, pline de chimicale daunatoare. Folositi in schimb uleiul de cocos care are proprietati anti-bacteriene si care lasa pielea super-neteda.

Crema de noapte Aplicati ulei de cocos seara inainte de culacare pentru o piele neteda si hidratata. Dimineta veti observa efectul minune al acesteia. Acest ulei penetreaza adanc in piele, hranind si hidratand in profunzime.

Crema de maini Conform cu expertii, cea mai buna crema hidratanta pentru maini este uleiul de cocos care hraneste si catifeleaza pielea.

Varice Cea mai buna cale de a trata varicele este aplicarea de ulei de cocos. Studiile au aratat eficienta acestui tratament.