Revista Sănătate

Relatia dintre Cristina Siscanu si fiul lui Mădălin Ionescu

Filip are o problemă de sănătate de ani de zile, iar Cristina a vorbit despre asta de multe ori plângând. :'( Ce a spus acum soția lui Mădălin Ionescu despre cei doi copii ai prezentatorului

Mulți și-au schimbat părerea despre ea!

Soția fostului prezentator de televiziune Mădălin Ionescu le-a împărtășit fanilor ei din mediul online care sunt planurile ei pentru anul 2019. Cristina Șișcanu și-a propus o mulțime de lucruri.

„Lui 2018 vreau să îi mulțumesc pentru faptul că mi-a schimbat viziunea asupra multor lucruri și pentru că a continuat să mă învețe să mă bucur și să trăiesc momentele … să nu trec pe lângă ele cu gândul la viitor, iar această nouă gândire a mea m-a ajutat să dau naștere unor idei minunate pe care abia aștept ăa le pun în practică în 2019!

Și pentru că mi-am organizat bine modul de a gândi, mi-am stabilit și țelurile pentru anul care vine:

1. Îmi doresc sănătate, liniște și echilibru în familia mea numeroasă și frumoasă.

2. Vreau să reușesc să extindem living-ul ca să ne putem bucura în voie de clipele petrecute împreună, să putem primi mulți musafiri, copii și să petrecem în veselie.

3. Îmi doresc să îmi amenajez camera mea de machiaj… spațiul meu (la care am renunțat când a apărut Petra ca să îi amenajam camera ei). Acum aș putea să închidem terasa dormitorului nostru unde să îmi fac un super loc doar pentru mine ??!

4. Am super proiecte gata de pus în practica … și aș vrea ca 2019 să îmi aducă încununarea lor cu succes!

5. Pentru Petra îmi doresc să îi găsesc grădinița potrivită, pentru Filip să găsesc programe noi care să îl ajute în a face cât mai multe progrese, iar Ștefania (întrucât termină facultatea) să pornească o carieră fulminantă.

6. Pentru corpul meu îmi doresc să mai scape de 4-5 kg și deja am pornit în căutarea celor mai sănătoase produse pentru slăbire, menținerea greutății și sănătății, proceduri, clinici, forme de mișcare care să îmi asigure o stare minunată și un aspect cât mai frumos. Doamne, ajuta!

P.S.: Care sunt dorințele voastre pentru 2019?”, și-a prezentat Cristina Șișcanu lista planurilor pentru anul viitor.