Revista Sănătate

Acest amestec te face să slăbești în doar 3 ZILE! Durează 72 DE ORE să-și facă efectul!

Dacă te pregătești de un anumit eveniment care se apropie rapid și îți faci griji că nu o să mai încapi în rochia ta preferată, iar shopping-ul nu este o opțiune, află că poți slăbi și în 3 zile!

Evident că nu vei scăpa de zeci de kilograme în 3 zile, nici nu ar fi sănătos, însă poți da jos câteva kilograme în doar 3 zile, este cât de poate de adevărat.

Este vorba despre un amestec pe care trebuie să-l consumi. Acest amestec ajută la detoxificarea ficatului. Astfel, prin înlăturarea toxinelor de la nivelul ficatului, poți facilita arderea grăsimilor în doar 72 de ore.

Pentru a pregăti acest amestec ai nevoie de următoarele ingrediente:

– 3 lămâi

– 6 căni de apă

– 5 rădăcini de țelină

– 1 cană de pătrunjel tocat

Pentru a prepara amestecul, nimic nu poate fi mai simplu, trebuie doar să dai toate ingredientele sus menționate prin blender.

După ce amestecul este omogen, iar legumele au fost foarte bine mărunțite, tot ce-și rămâne de făcut este să-l consumi. Acest amestec are cel mai bun efect atunci când este consumat proaspăt.

De asemenea, este foarte important ca în decursul acestor zile să ai un regim alimentar cât mai echilibrat, fără a face excese de mâncare.

Nu uita să consumi suficientă apă pe parcursul zilei.