Revista Sănătate

Aplică direct pe piele oțet de mere apoi înfășoară-te cu folie alimentară. Dimineața te vei trezi cu mai puțini centimetri în talie

Aceasta femeie de 38 de ani afirma ca oricine nu crede in aceasta tehnica, trebuie neaparat sa o puna in aplicare si apoi sa vorbeasca. Tu ai idee ce se intampla cand iti infasori zona abdominala cu tifon inmuiat in otet si acoperit apoi cu celofan?

Andreea a testat aceasta tehnica seara inainte de culcare….ce rezultate a avut…..voi incerca si eu chiar in seara asta….

“Dupa trei nasteri, abdomenul meu nu mai era plat sau atractiv. Eram presata in fiecare zi de o prietena sa folosesc o tehnica simpla prin intermediul careia, zicea ea, voi scapa de excesul de grasime de pe burta…”, spune Andreea.

“Ea mi-a spus sa-mi cumpar tifon, otet de mere si folie de celofan, apoi sa inmoi tifonul in otet, sa-l aplic pe abdomen, apoi sa ma infasor cu celofan. Mi-a spus de asemenea sa urmez aceasta procedura seara inainte de culcare si sa las sa actioneze peste noapte”.

“In urma insistentelor, mi-am zis sa incerc si eu, mai ales ca nu aveam nimic de pierdut – poate doar o noapte petrecuta in miros de otet… ”

Andreea si-a cumparat cele indicate de prietena sa si a incercat procedeul.

“Dupa ce am facut intocmai cum mi-a sugerat prietena mea, dimineata cand m-am trezit, am dat jos bandajele si celofanul si mi-am masurat talia. Am fost socata…. Pierdusem aproape 2 cm din circumferinta taliei intr-o singura noapte”, afirma aceasta.

Ideea este ca sezonul estival este ideal pentru aplicarea metodei, gratie caldurii care amplifica transpiratia. Aceasta tehnica este eficienta intrucat “ajuta” organismul sa elimine excesul de grasime acumulat pe anumite parti ale corpului.

Dupa utilizare, Andreea recomanda aceasta procedura oricarei persoane interesate. Rezultatele te vor uimi!