Revista Sănătate

Exercițiul simplu, care face minuni pentru coapsele tale. Îl lucrezi zilnic 5 minute, iar în două luni ai cele mai bombate fese

Exercițiul miraculos pentru cele mai bombate fese. Mușchii fesieri au nevoie de anumite exerciții concentrate exact pe stimularea din acea zonă.

Dar veștile sunt bune! Dacă faci zilnic timp de 5 minute acest exercițiu miraculos, care îți antrenează atât mușchii fesieri, cât și coapsele, vei căpăta garantat, în două luni, ceea ce se numește corp de plajă/ beach body. Cu alte cuvinte, vei afișa un posterior sculptat și picioare superbe în concediul de la mare.

Genuflexiunile sunt un miracol pentru zona inferioară a corpului. Ele trebuie executate corect, pentru a lucra bine musculatura.

Genuflexiunile îţi transformă total corpul şi îți tonifiază extrem de bine musculatura aducând numeroase beneficiile în viața ta.

Genuflexiunile nu vizează doar muşchii fesieri şi ai picioarelor, acest exerciţiu aduce beneficii pentru toată musculatura corpului. Este extrem de eficient, stimulează corpul să elibereze hormoni atât de importanţi pentru dezvoltarea musculaturii.

Genuflexiunile sunt considerate unele dintre cele mai eficiente exerciţii pentru dezvoltarea musculaturii, dar şi pentru arderea caloriilor în acelaşi timp.

Mişcarea făcută pentru executarea corectă a genuflexiunilor are un rol benefic pentru digestie, favorizând eliminarea toxinelor din corp, realizând o absorbţia mai bună a nutrienţilor, cât şi reglarea mişcărilor intestinale care ajută la un tranzit intestinal bun.

Nu trebuie să te uiţi niciodată la picioare! Privirea trebuie să fie în oglindă (iar dacă nu eşti la sală atunci te vei uita înainte, ţinând capul drept).

Toată greutatea ta trebuie să o simţi în călcâie, care nu se ridică deloc de la sol în timpul exerciţiului. Un lucru extrem de important: când te laşi în jos, fundul se duce cât mai înapoi, iar spatele rămâne drept! Nu te lăsa cu trunchiul în faţă!