Revista Sănătate

Nu îi rezistă nici cea mai încăpățânată grăsime

Sigur ți se întâmplă și ție să te ridici, uneori, de la masă cu un sentiment de vină pentru răsfățul culinar pe care l-ai avut. Pentru a evita aceste probleme, îți spunem ce să bei după ce mănânci ca să slăbești.

Dacă vrei să ai o siluetă perfectă, este indicat să nu amesteci lichide și alimente solide la masă, potrivit dietoflife.com. Băutura care te ajută să slăbești trebuie consumată la o oră după ce mănânci, pentru că de atâta timp are nevoie organismul tău să absoarbă și să proceseze nutrienții.

Dacă amesteci lichide cu produse solide, stomacul nu mai lucrează la fel de eficient și îngreunezi digestia.

Lichidele vor folosi acidul gastric necesar pentru digestia alimentelor solide și astfel îți va fi foarte dificil să pierzi în greutate.

Băutura magică pentru sănătate și frumusețe
Pentru a prepara băutura care te ajută să slăbești, ai nevoie de o linguriță de miere și un grepfrut mare, copt bine. Taie fructul în jumătate și ia pulpa cu o lingură. Adaug-o în blender și amestec-o cu mierea până când obții o băutură omogenă. Consumă sucul proaspăt, la o oră după fiecare masă.

Cum te ajută această băutură
Sucul de grepfrut și miere nu te ajută doar să slăbești, ci și să fii sănătoasă. Consumat după fiecare masă, scade riscul de a suferi de obezitate și de a face infarct sau accident cerebral. Grepfrutul reglează tensiunea arterială datorită nivelului ridicat de fibre.