Revista Sănătate

La un pas de moarte din cauza cerceilor! Ce a patit o fata de 10 ani este strigator la cer!

O mama a marturisit ca fiica ei a fost la un pas de moarte si este monitorizata pentru septicemie. Tot din cauza unor cercei luati de la magazin.

La un pas de moarte din cauza cerceilor, asta a patit o tanara. Fata isi cumparase o pereche de cercei de la un magazin de accesorii. Perechea a costat 45 de lire si a fost luata de Katy Jordan pentru fiica ei, in varsta de 10 ani. Era aniversarea micutei si isi dorea neaparat acea pereche.

Asa ca femeia s-a dus la Claire’s Accessories de unde a cumparat perechea. Cerceii ar fi fost bagati de catre angajatul magazinului care i-ar fi facut si gauri in ureche. Cu toate ca mamica si-a curatat fiica de 2 ori pe zi cu lotiune speciala, cumparata tot de la magazinul sus mentionat, fata a facut infectie.

Lobii urechilor au devenit extrem de umflati, rosii si sensibili la atingere. Ori de cate ori mama o curata pe fata, aceasta tipa de durere si plangea. La o saptamana de la achizitionarea cercelului, mama a observat o punga cu puroi in spatele urechii fetei.

Dupa ce i-a scos cu greu cercelul din ureche, deoarece se fixase bine, punga cu puroi s-a spart. A inceput sa curga pe gatul si in urechea fetei. Mama a dus-o de urgenta la spital unde medicii au curatat rana si au facut analize. Tanara a primit antibiotice puternice si medicii o suspecteaza de septicemie.

„Cadoul aniversar al fiicei mele a trimis-o direct la spital. Ia antibiotice si e suspecta de septicemie. Nu am dormit toata noaptea. Medicii au fost socati sa o vada, au spus ca e o infectie destul de grava. Mi-au spus ca, daca incepe sa aiba probleme cu respiratia sau face temperatura mare, sa o duc de urgenta la spital”, a marturisit femeia, conform metro.co.uk.