Revista Sănătate

Cum poți să folosești apa ca un medicament extraordinar

Este destul de obisnuit in Japonia ca oamenii sa bea apa imediat ce se trezesc in fiecare dimineata. Acestea nu sunt basme, cercetarile stiintifice dovedesc din plin beneficiile acestui obicei de zi cu zi.

Iata mai jos o descriere despre cum poti sa folosesti apa ca un medicament extraordinar pentru o serie de boli mai noi sau mai vechi. Japonezii au constatat ca daca este consumata corespunzator apa poate ameliora urmatoarele afectiuni: dureri ale capului, dureri ale corpului, sistemul cardiac, artrita, bataile rapide ale inimii, epilepsia, excesul de grasime, bronsita, astmul, TBC (in anumite cazuri), meningita, boli de rinichi si al aparatului urinar, voma, gastrita, diaree, hemoroizi, diabet, constipatie, boli de ochi, uter, cancer, tulburari menstruale, urechi, nas si boli ale gatului.

METODA DE TRATAMENT
1. Imediat dupa ce te trezesti, inainte sa te speli pe dinti, bea 4 pahare cu 160 ml de apa

2. Spala dintii si clateste gura, dar nu bea si nu inghiti mancare timp de 45 de minute

3. Dupa 45 de minute poti sa mananci si sa bei normal

4. Dupa 15 minute de la micul dejun, pranz sau cina nu mai bei si nu mai mananci nimic timp de 2 ore

5. Daca esti bolnav sau in varsta si nu poti sa bei 4 pahare de apa de la inceput poti sa incepi gradual pana cand ajungi la 4 pahare pe zi

Lista de mai jos va ofera o perspectiva despre numarul de zile de tratament necesar pentru a vindeca/controla/ameliora urmatoarele boli.

1. Hipertensiune arteriala (30 zile)

2. Gastrica (10 zile)

3. Diabet (30 zile)

4. Constipatie (10 zile)

5. Cancer (180 zile)

6. TB (90 zile) *** (verifica un specialist) ***

7. pacientii cu artrita ar trebui sa urmeze tratamentul de mai sus doar 3 zile in prima saptamana, si dupa doua saptamani – zilnic.

Aceasta metoda de tratament nu are efecte secundare, insa la inceputul tratamentului va trebui sa urinezi de cateva ori. Este mai bine daca vei continua acest tratament dupa numarul de zile indicat si va deveni o rutina in viata ta.

Mai tine cont si de faptul ca la masa trebuie sa servesti o bautura calda, in cultura chineza si japoneza se consuma ceai fierbinte, nu apa rece. Poate este timpul sa adoptam obiceiul lor de a bea in timp ce mancam!!!

Ce ai de pierdut? Pentru cei carora le place sa bea apa rece, acest articol este aplicabil si pentru voi. Este bine sa ai o cana de bautura rece dupa o masa. Cu toate acestea, apa rece va solidifica mancarurile uleioase pe care tocmai le-ai consumat si va incetini digestia.

Odata ce acest „namol” reactioneaza cu acidul, se va duce in jos si va fi absorbit de intestin mai repede decat alimentele solide. Foarte curand, se va transforma in grasimi si va duce la cancer. Cel mai bine este sa bei supa fierbinte sau apa calda dupa masa.

AVERTISMENT LEGAT DE ATACURILE DE CORD
– Femeile ar trebui sa stie ca nu fiecare durere a bratului stang este un simptom de atac de cord.

– Ia in seama durerile intense din zona maxilarului.

– Niciodata nu vei avea prima durere in piept, in timpul unui atac de cord.

– Greata si transpiratul intens sunt, de asemenea, simptome comune.

– 60% dintre persoanele care au un atac de cord in timp ce dorm, nu se trezesc.

Un cardiolog spunea ca daca toata lumea care a citit acest avertisment ar retransmite un email catre toti cunoscutii am putea salva cel putin o viata.