Revista Sănătate

Scapă de constipație și balonare cu doar două ingrediente naturale din bucătăria ta

Majoritatea oamenilor din ziua de astăzi au un stil de viață leneș și nesănătos plin de stres.

Asta chiar poate dăuna sănătății tale, iar dieta nesănătoasă pe care o avem pune paie pe foc.

De foarte puține ori avem timpul necesar să gătim acasă preparate sănătoase, motiv pentru care apelăm deseori la mâncarea nesănătoasă „fast food”.

Acest obicei nesănătos sporește distrugerea sănătății noastre și încurajează îngrășarea care te poate face nemulțumit cu tine însuți și deseori poate cauza depresia.

Stilul de viață nesănătos și mîncarea fast food afectează felul în care noi arătăm, iar mâncarea nesănătoasă este foarte greu de digerat, lucru ce îți face organismul să lucreze mult mai mult decât poate.

Rezultatul acestor lucruri duc multe toxine în colon care poate creea complicații și sporește și mai tare îngrășarea.

Acesta este motivul pentru care ar trebui să efectuăm mai des curățarea colonului, lucru pe care noi de obicei îl facem cu medicamente foarte periculoase pentru restul organelor.

Oricum, aici este o cale mult mai ușoară – natura are sute de remedii care îți pot curăța colonul de tocine fără să îți afecteze sănătatea.

Astăzi îți vom arăta cea mai bună cale naturală pentru a-ți curăța colonul formată din doar două ingrediente – oțet de mere și miere.

Ingrediente:

-2 linguri de oțet de mere
-2 linguri de miere
Preparare:

Prepararea este la fel de simplă ca și rețeta – amestecă oțetul de mere cu mierea într-un pahar, apoi consumă mixul imediat.

Remediul trebuie consumat dimineața pe stomacul gol pentru rezultate de excepție.

O să îți detoxifice corpul complet și o să te ajute să slăbești eliminând toxinele din corp.

Beneficiile acestul mix nu se termină aici!

Acest remediu îți poate scade nivelul de colesterol, previne formarea tumorilor și a diabtului, îți readuce la normal presiunea de sânge, luptă contra obezității și alte afecțiuni periculoase.

Remediul estebogat în antioxidanți și are proprietăți ce omoară toți microbii din corp făcându-ți sănătatea să sporească!