Revista Sănătate

Ce consuma rusii dimineata de dimineata pe stomacul gol – Asa isi pastreaza sanatatea de fier

Rusoaicele sunt cunoscute pentru talia lor de viespe, precum și pentru faptul că apelează adesea la tratamente naturiste pentru a-și menține sănătatea. Iată care este secretul rușilor pentru o sănătate de fier.
Într-o țară în care temperaturile nu sunt deloc prietenoase în sezonul rece, rușii apelează la tot felul de trucuri pentru a avea o imunitate bună, iar soluțiile lor sunt de mare ajutor pentru toată lumea. De asemenea, mulți ruși se confruntă cu probleme ale arterelor, însă au un remediu la îndemâna tuturor, pe care îl poți încerca și tu. În plus, își îmbunătățesc și imunitatea și răcesc mult mai rar.

Arterele asigură circulația sângelui către toate organele vitale din. Când sunt înfundate din cauza grăsimilor și a colesterolului, pot apărea complicații grave. Inima începe să pompeze mai mult sânge, astfel încât organele să primească suficient sânge.

Însă acest lucru nu este de ajutor și se poate ajunge la un atac de cord, accident vascular cerebral și chiar moarte. Unele dintre semnele acestei probleme pot fi transpirația, scurtarea respirației, durerea toracică, amețeală și dureri în tot corpul.

Iată ce remedii poți încerca pentru a scăpa de arterele înfundate, dar și pentru a-ți întări imunitatea. Ai nevoie de:
30 de căței de usturoi;

6 lămâi;

2 litri de apă.

Se amestecă lămâile cu usturoiul și se se fierbe acest amestec împreună cu doi litri de apă, timp de cinci minute. Consumă zilnic 50 de mililitri din această băutură în fiecare zi, timp de 3 săptămâni. Repetă acest tratament la fiecare șase luni.