Revista Sănătate

Acest remediu va garanteaza detoxifierea colonului!

Peste 50 de milioane de oameni, din intreaga lume, prezinta probleme ale tractului intestinal, cu precadere in zona colonului. Desi unele simptome sunt simple, cum ar fi acneea, durerile de cap sau somnolenta, altele pot fi chiar grave.

Cateva exemple ar putea fi colita, boala Chron sau colon iritabil.

Pentru a evita depozitul de toxine in intestine, preparati chiar azi acest amestec:

Ingrediente:
1 mar
1 lingurita seminte de in
1 lingurita seminte de chia
1 lingurita cu miere
1 pahar cu apa
Mod de preparare:

Amestecati toate ingredientele si asteptati pana cand semintele de chia se aseaza. Consumati apoi amestecul, pe stomacul gol! Organismul dumneavoastra va incepe sa elimine toxinele.

Acest preparat este o metoda excelenta prin care va puteti curata intestinele, deoarece merele contin fibre insolubile, ce sustin buna functionare a tractului intestinal. In plus, semintele de in sunt bogate in fibre, antioxidanti si acizi grasi Omega-3, ce sustin absorbtia de nutrienti si lupta impotriva dezvoltarii celulelor canceroase in colon.

Semintele de chia contin fibre, acizi grasi Omega-3, Vitamine si o serie de nutrienti benefici sanatatii noastre. Acesti compusi sunt esentiali in mentinerea sanatatii cardiovasculare si digestive. Mierea are proprietati antibacteriene, antivirale si antiseptice, raspunzatoare cu protejarea colonului de celulele canceroase.