Revista Sănătate

Combinatia ieftina care te scapa de riduri, cicatrici si semne acneice!

Trebuie sa afli ca acest amestec „exfoliaza” eficient celulele moarte si regenereaza pielea. Este un tratament usor de preparat acasa, si este cu adevarat eficient in comparatie cu omoloagele ce se regasesc in farmacii, care pe langa faptul ca sunt scumpe sunt si pline de chimicale.

Ingredientul de baza aspirina se remarca in primul rand pentru proprietatile sale analgezice, dar poate fi folosita cu succes si in tratamentul afectiunilor pielii. Din acest motiv, multe produse cosmetice contin aceasta substanta.

O tableta de aspirina este alcatuita din acid acetic, acid salicilic, acid beta hidroxi si excipienti. Prima pereche de acizi detine proprietati analgezice, antiinflamatoare si antipiretice puternice, motiv pentru care „peeling-ul” cu aspirina elimina eficient celulele moarte ale pielii si trateaza acneea.
Publicitate

Acest amestec trebuie preparat si folosit seara. Este un tratament puternic, asa ca trebuie folosit cu moderatie de catre persoanele cu ten sensibil pentru a preveni reactiile alergice.

Ingrediente necesare:

• 5 comprimate de aspirina

• 1 lingura de iaurt

• 2 linguri de miere

Instructiuni:

Curata tenul cu apa calda si, eventual, aplica pe fata un prosop inmuiat in apa calda timp de cateva minute ca sa deschizi bine porii si sa ii permiti amestecului sa actioneze mai eficient.

Aplica preparatul pe fata si lasa-l sa actioneze o jumatate de ora. La final, indeparteaza preparatul prin clatire cu apa rece, apoi cu apa calda dupa care aplica crema hidratanta.

Efectele tratamentului sunt vizibile chiar dupa prima folosire.