Revista Sănătate

Ti s-a spus ca apa oxigenata este buna pentru organism….Iata insa ce nu ti-a fost spus!

Sunt sigura ca ai citit destul de multe despre beneficiile apei oxigenate, insa cu siguranta ceea ce urmeaza nu ai citit!

Iata ce nu ti-a fost spus pana acum despre apa oxigenata…

Negii reprezinta probleme dermatologice frecvente, avand un aspect neplacut si generand disconfort. Exista diferite metode de indepartare, printre care si proceduri chirurgicale, in cazurile extreme, dar o cale simpla si eficienta de a scapa de aceste imperfectiuni consta in folosirea apei oxigenate.

Procedura de indepartare prezentata in continuare este nedureroasa si nu necesita supraveghere medicala. Cu siguranta nici un medic nu v-a dezvaluit acest secret!

Iata de ce ai nevoie:

– Apa oxigenata 35% din clasa alimentara

– Discuri de bumbac
– Pila de unghii sau piatra ponce (pentru negii plantari)

Inainte de a incepe, citeste cu atentie atentionarile de mai jos.

Ca sa elimini negii plantari, indeparteaza primul strat de piele cu o pila de unghii sau o piatra ponce, dupa care inmoaie un disc de bumbac in apa oxigenata si aplica-l pe zonele afectate. Ca sa eviti iritarea pielii, ai grija sa ocolesti portiunile de piele sanatoasa. Repeta procedeul de 3-5 ori pe zi, pe parcursul a 1-2 saptamani.

Dupa aplicatii, pielea din zonele afectate capata o coloratie albicioasa, un lucru perfect normal. Continua aplicatiile cu apa oxigenata pana ce negii se innegresc si se desprind de la sine. Negii plantari necesita mai mult efort, intrucat au radacini mai adanci, dar procedeul indeparteaza eficient inclusiv acest tip de veruci.

Respecta mereu urmatoarele indicatii:

– Nu aplica apa oxigenata pe pielea sanatoasa.

– Apa oxigenata 35% este o solutie puternica, asa ca poate necesita dilutie cu apa obisnuita atunci cand negii sunt pozitionati in zone cu piele sensibila.

– NU folosi niciodata apa oxigenata pentru indepartarea negilor din jurul ochilor sau de pe pleoape. Pielea este foarte sensibila in aceste zone ale fetei si poti suferi arsuri.

Loading...