Revista Sănătate

De ce să pui un cartof în pantofi? Este bine de știut trucul acesta

Cartof în pantofi – Cartofi prăjiți, cartofi piure, gustoasa mâncărică de cartofi… Câte nu se pot face din această legumă de neînlocuit în bucătărie…

Dar oare câți dintre noi știm că putem folosi cartoful în cu totul alte scopuri, decât în alimentație? Cum ar fi, de exemplu, să punem un cartof în pantofi. De ce, aflați citind rândurile de mai jos.

Cartof în pantofi – Te ajută să lărgești încălțămintea
Ai cumpărat cea mai frumoasă pereche de pantofi dar atunci când te-ai hotărât să-I încalți, constați că aceștia nu mai intră în picior?

Nu e cazul să faci o dramă, pentru că îți sare în ajutor cel mai bun prieten: cartoful. Tot ce trebuie să faci este să lași un cartof în interiorul pantofului întreaga noapte.

El se va usca, dar umezeala va fi absorbită în piele și aceasta va deveni mult mai moale. Pentru asta, trebuie să cureți doi cartofi, să-I înfășori într-un ziar sau prosop de hârtie, apoi să-I introduce în pantofi.

Nu doar că face încălțămintea mai comodă, dar va elimina și toate mirosurile. Efectele garantate sunt pentru încălțămintea din piele.

Felicia Iederă

Publicitate