Revista Sănătate

Lidia Fecioru: Ce se bea înainte de culcare pentru a avea un somn odihnitor

Lidia Fecioru a prezentat la ”Adevaruri ascunse” un leac pentru odihna, pentru a avea un somn cat mai linistit. De asemenea, ne ajuta foarte mult la partea digestiva.

„Se ia tinctura de propolis si se pun douazeci de picaturi in jumatate de pahar de lapte. Se bea seara, inainte de culcare. Este pentru a ne pune la punct pancreasul si tot ce inseamna tractul digestiv.

De asemenea, e foarte bun pentru somn, pentru odihna.Daca suportam mai greu laptele, il putem pune in orice ceai”, a spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru ne spune si ce trebuie sa facem daca avem diabet. Ingrosarea vaselor de sange inseamna tromboze, inseamna accidente ischemice si multe alte probleme. De aceea, Lidia Fecioru recomanda o atentie asupra sporita dar si un leac.

Pentru acest leac, avem nevoie de cinci nuci pe care sa le amestecam cu o lingura de miere de tei, un varf de scortisoara si putina pudra de ghimbir.

„Se amesteca bine, se lasa o zi la frigider, apoi trebuie luat de trei ori pe zi, cu jumatate de ora inainte de masa, cate o lingura. Reteta se tine o luna”, a spus bioenergoterapeutul Lidia Fecioru la emisiunea Adevaruri ascunse, de la Antena 3.

Pentru diabet reteta este urmatoarea: „Luam un termos de 1 litru si punem in el apa fierbinte. In acea apa fierbinte punem 10 grame de radacina de brusture maruntita si lasam astupata timp de 10 ore in termos.

Apoi, totul se trece prin sita si se pune intr-o sticla la rece”. Lidia Fecioru recomanda celor care au diabet sa consume acest leac timp de o luna de zile.

Sănătate!