Revista Sănătate

Mesaj pentru femei: aveti grija la cat de mult dormiti. Neurologii au emis o avertizare

Stim cu totii ca somnul este extrem de important pentru sanatatea noastra generala. Cand dormim, corpul se vindeca si se repara. Somnul este de fapt mult mai important decat majoritatea oamenilor cred.

Diferite procese apar atunci cand oamenii dorm. Anumiti compusi importanti sunt sintetizati, iar celulele si organele sunt reumplute, astfel incat sa ne putem ridica si sa ne pregatim pentru provocarile noii zile.

Somnul este un proces diferit pentru femei si barbati datorita naturii lor biologice diferite.

Multe institute recomanda sa avem nevoie de aproximativ 8 ore de somn. Dar, ultimul studiu stiintific a demonstrat ca 8 ore de somn nu este suficient pentru organism. Femeile necesita mai multa repaus, deoarece activitatea creierului femelelor este mai mare.

Studiile neurologice recente au aratat ca asa-numitul somn de infrumusetare sau restaurare nu este un mit. Somnul potrivit va va face pielea sa arate mai bine.

Asigurati-va ca aveti mai mult de 8 ore de somn daca sunteti o femeie. Este vitala pentru sanatatea dvs. generala!

Bonus: Femeile il adora! Remediul cu otet de mere care ne ajuta sa indepartam celulita!

Luati-va adio de la celulita

Femeile au aceasta problema zilnic. Aceasta se formeaza atunci cand grasimea ramane sub piele. In cantitati mari formeaza gauri in piele ceea ce duce la aspectul de coaja de portocala. De obicei este vizibila pe picioare si solduri.

Femeile nu se simt confortabil in legatura cu acest lucru, de accea incearca diverse metode pentru a elimina rapid grasimea. Multe tratamente sunt scumpe si un unele cazuri nu sunt eficiente.

Exista remedii simple care va scapa de probleme intr-un timp scurt, fara sa va ingrijorati de efecte secundere. Trebuie sa faceti exercitii, sa mancati sanatos, sa ramaneti hidratata pentru a putea controla celulita.

Otetul de mere este miraculos

Acesta contine cantitati mari de magneziu, calciu, potasiu care sunt esentiali pentru a indeparta excesul de fluide din corp pentru a imbunatati circulatia. Otetul impiedica retentia de fluide in abdomen si picioare.

Remediul ne scapa de kilogramele in plus, elimina celulita si reduce inflamatia zonelor sensibile.

Aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:

Apa;
Otet de mere;
Pentru fiecare parte de otet, veti avea nevoie de 2 parti de apa. Intr-un container curat amestecati cele doua ingrediente.

Mod de utilizare:

O data ce ati amestecat aplicati pasta pe zona afectata si asteptati sa isi faca efectul 30 de minute. Indepartati apoi cu apa calda .Repetati procedura de 2 ori pe zi.

O alta metoda

Amestecati parti egale de apa si otet. Masati amestecul pe zona afectata si acoperiti cu o folie de plastic si un prosop cald. Asteptati o ora. Indepartati prosopul si folia si clatiti cu apa calda. Repetati procedura in mod regulat pentru ca celulita sa dispara complet.