Revista Sănătate

Andreea Marin încurajează DIETA de trei zile! „Avem uneori nevoie și de soluții rapide…”

Andreea Marin încurajează DIETA de trei zile! Toată lumea își doreşti să devină suplă, fără să ţină diete lungi şi complicate, într-un timp foarte scurt. Dacă mânci fructe, legume şi verdețuri timp de trei zile, te vei subţia cât ai zice pește.Despre această tehnică de slăbit a vorbit și specialistul în nutriție Gianluca Mech, oaspetele Andreei Marin.

Într-o postare pe contul personal de socializare, Andreea și specialistul în nutriție Gianluca Mech au discutat despre dieta de trei zile pe care acesta o recomandă: „Exista diete pe termen lung, cele care obțin și rezultate bune pe termen lung, dacă sunt urmate cu îndrumarea medicului nutritionist, nu oricum.

Dar avem uneori nevoie și de soluții rapide, de moment, pentru echilibrare în vederea unui eveniment important pentru noi când vrem sa fim în forma, dar atentie: nu recomand sa apelați sa soluții drastice, sa nu mâncați cu zilele sau sa luați decizii fără îndrumare avizata. Specialistul în nutriție Gianluca Mech a fost oaspetele meu și am discutat despre Dieta de trei zile, soluția sa în acest sens. Ce înseamnă ea? În ce condiții apelam la ea, cu respect pentru sănătatea noastră? În acest video, găsiți lămuriri”, a scris Andreea pe Facebook.

O admiratoare a vedetei a spus există nenumărate soluții pentru slăbit, însă banii sunt o problemă:

„Sunt mii si mii de solutii…bani sa ai sa poti tine o dieta…la un minim pe economie in ceea ce priveste indemnizatia crestere copil…oricat ne-am dori sa slabim…sa aratam macar cel putin ca inainte de sarcina…nu ne putem permite din pacate!”, a fost părerea unei admiratoare.

Andreea a contrazis-o pe femeie, menționând că dieta bazată pe legume și fructe implică costuri minime: „Îmi pare rău, va contrazic. Din legume, fructe și verdețuri, puteți găti foarte sănătos acasă și cu costuri minime. Bunica o făcea. Multe femei fac asta. Eu știu sa o fac. Am și făcut experimentul calculelor. Documentați-vă, învățați, treceți la fapte. Scuzele nu va ajuta”.