Revista Sănătate

Pune o lingurita de miere cu sare sub limba, in fiecare seara

In fiecare ora, corpul nostru pompeaza energie din plin pentru a-si duce la capat activitatile. Mierea este cunoscuta pentru energizarea organismului nostru atunci cand suntem secati de putere, insa ce se poate intampla daca la doua lingurite de miere adaugam o jumatate de lingurita de sare?

Mierea cu sare este o combinatie fericita atat pentru barbati cat si pentru doamne, mai ales pentru ele. Aceasta este reteta ideala pentru cei care nu pot dormi noaptea.

Oboseala acumulata in timp duce la grave probleme de sanatate, iar odihna face ca organismul nostru sa se lupte mai bine cu microbii sezonieri.

Amesteca o jumatate de lingurita de sare la fiecare doua lingurite de miere de albine proaspata inainte sa mergi la culcare. Aceste doua ingrediente se amesteca si se pun intr-un recipient din sticla.

Pune acest amestec sub limba in fiecare seara si lasa ca amestecul natural sa se dizolve. Efectul? Te vei trezi mult mai odihnit, indiferent cate ore ai dormit pe noapte!

Este bine sa incerci sare de Himalaya intrucat contin mai multe minerale decat sarea obisnuita (are peste 80 de minerale). Mierea contine glucoza, iar asta inseamna un corp mult mai energic. Este activata serotonina, ceea ce inseamna ca reusim sa ne destresam in mod natural.

Indiferent ce tip de miere ai alege sa combini cu sarea, nu uita ca nu trebuie sa exagerezi cu linguritele din acest remediu naturist!

Daca respecti instructiunile de mai sus vei observa ca a doua zi, dimineata, te vei trezi cu chef de viata. Mierea poate preveni o serie de boli, printre care constipatia, osteoporoza, menopauza prematura, lipsa de calciu si de magneziu ori tulburarile de crestere si dezvoltare la copii.