Revista Sănătate

Băutura care topește grăsimea încet și frumos

Visul celor plinuți este să slăbească ușor și sigur, și, evident, dacă se poate cât mai repede. Una dintre băuturile care te ajută să topești grăsimea (asta neînsemnând că trebuie să stai tolănit fără să faci nimic, ci în combinație cu mișcarea fizică) grăbește procesul de ardere a grăsimilor într-un mod frumos, fără să lase urme.

Secretul este combinarea scorțișoarei cu mierea de albine. Ai nevoie de doar două lingurițe de miere de albine proaspătă, o lingură de scorțișoară și 500 de mililitri de apă.

Ingredientele se adaugă peste apa clocotită și se amestecă bine când se formează un soi de ceai. Se consumă rece, câte un pahar înainte de micul dejun și de cină. Între cele două pahare cu această băutură care topește grăsimea este bine să faci mișcare măcar 30 de minute.

Încearcă să mergi mai mult pe jos, să nu mai stai tot timpul jos sau în pat. Este foarte important să ajuți această licoare miraculoasă să își facă efectul mai repede, asta dacă vrei să slăbești eficient.

Exerciții pentru a scăpa de grăsimea de la subraț
1. Fă exerciții cu gantere! Stai pe spate și ridică ganterele cu fiecare braț. Repetă această mișcare de 10 ori cu o mână. Fă trei-patru astfel de serii, cu pauză de câteva secunde între fiecare set de exerciții. Poți alege greutăți între 5 și 15 kilograme.

2. Mersul aplinistului este la fel de eficient ca exercițiile de mai sus. Îndreaptă trunchiul și sprijină pe sol mâinile depărtate între ele. Du genunchiul stâng spre piept și revino la poziția inițială. Repetă mișcarea de câteva ori, timp de un minut.

3. Sprijină-te pe brațe ca și cum ai face flotări. Poți sta în poziția descrisă la punctul 2. Folosești mușchii brațelor și ai abdomenul și muți greutatea corpului către față, astfel încât umerii și capul să se afle înaintea nivelului brațelor. Efectuează această mișcare de 15 ori într-o serie.

4. Flotările clasice sunt la fel de eficiente, deci nu renunțăm nici la ele. Poți să le împarți în 4 – 5 serii a câte 10. Pentru început, dacă nu ai mai făcut flotări de mult sau niciodată, fă câte 10 în primele 3 zile, apoi crește numărul lor, treptat, cu câte 3 pe zi.

5. Ridicările de pe sol cu săritură pot fi destul de grele, dar sunt recomandate de sportivi pentru a scăpa de grăsimea corporală.

Celebrele burpee-uri angrenează toate grupele principale de mușchi. Stai în poziție dreaptă cu pieptul lipit de podea. Ridică-te în picioare și execută un salt cu brațele deasupra capului. Revino la sol în poziția anterioară.