Revista Sănătate

Tratamentul imbatabil împotriva cicatricilor. În 30 de zile, orice semn de pe piele dispare

Aproape fiecare persoană se confruntă la un moment dat cu o accidentare mai mică sau mai mare care lasă în urmă cicatrici. Din păcate, acestea sunt aproape imposibil de îndepărtat, iar multe persoane învață să trăiască astfel pentru toată viața.

Unii încearcă, însă, eliminarea cicatricilor cu ajutorul laserului sau a altor tratamente invazive. Chiar dacă pot funcționa, aceste tratamente pot fi extrem de scumpe, dar și destul de dureroase.

Din păcate, pentru multe persoane, cicatricile rămân ca un semn al unor accidente grave și creează zilnic un disconfort psihic, mai ales atunci când sunt vizibile cu ochiul liber.

Alte cicatrici, în schimb, rămân în urma unor intervenții chirurgicale și sunt mereu un semn al acelor momente. Folosind tratamentul de mai jos, cei care l-au încercat deja, spun că au scăpat complet de cicatricile vizibile, în mai puțin de o lună. Cheia succesului acestui tratament este folosirea zilnică.

Din fericire, există și remedii naturiste care te pot ajuta să scapi de aceste cicatrici în mai puțin de o lună, cu ajutorul unor ingrediente simple care își fac efectul dorit folosite împreună. Folosind acest tratament, vei elimina natural cicatricile și vei economisi foarte mulți bani.
Iată de ce ingrediente ai nevoie pentru tratamentul împotriva cicatricilor:
– 1/4 ceașcă ulei de măsline

– 1 lingură de miere

– 4 picături de ulei esențial de lavandă

– 1/4 ceașcă de ulei de cocos.

Se pune uleiul de cocos într-o cratiță, apoi se așază pe aragaz, la foc mediu. Se adaugă peste uleiul de cocos uleiul esențial de lavandă, apoi mierea și uleiul de măsline cu o lungurp de lemn și se amestecă foarte bine ingredientele. După câteva minute, se ia amestecul de pe foc și se lasă la temperatura camerei pentru a se răci.

Când se răcește amestecul, se lasă la frigider pentru o perioadă de 20 de minute. După ce se scoate de la frigider, crema împotriva cicatricilor este gata. Poți să depozitezi amestecul într-un borcan. Zilnic, se poate aplica pe zonele cu cicatrici. Se recomandă să se folosească și dimineața și seara. Folosind zilnic acest tratament, cicatricile ar trebui să dispară în mai puțin de 30 de zile.