Revista Sănătate

Consumă acest amestec doar o dată pe an și uită de toate bolile! Iată cum se prepară, pentru cele mai bune rezultate

De mii de ani, călugării tibetani au grijă de sănătatea lor cu un preparat la îndemâna tuturor. Boala nu îi atinge, iar o dată pe an apelează la această soluție pentru o sănătate de fier. Iată mai jos rețeta tibetană care prelungește viața.

În afară de rugăciune și de o alimentație sănătoasă, călugării și locuitorii din Tibet au mare grijă de sănătatea lor, deoarece locul izolat nu permite ajutorul medicilor într-un timp mult prea scurt.

De-a lungul vieții, acest remediu natural îi ajută să prevină bolile cardiovasculare, atacul vascular și atacul de cord. De asemenea, locuitorii din Tibet scapă și de presiunea sângelui crescută, precum și de reducerea colesterolului rău.

Toate aceste boli afectează anual milioane de oameni, care fie își pierd viața, fie trebuie să ia tratamente zi de zi, pentru tot restul vieții.

Iar principalul ingredient este unul pe care îl consumi, poate, în mod obișnuit, fără să știi cât de benefic este pentru corpul tău. Este vorba despre usturoi, bogat în alicină.

Oamenii de ştiinţă care studiază răspândirea bolilor în rândul populaţiilor diferite ştiu că rata decesurilor cauzate de atacurile de cord este mult mai redusă în ţările unde se consumă cantităţi mari de usturoi.

Componenta sulfurică, alicina, eliberată atunci când usturoiul este zdrobit, încurajează eliminarea colesterolului din organism şi reduce cantitatea de grăsimi nesănătoase produse de ficat.