Revista Sănătate

A pus 12 catei de usturoi in vin si apoi a baut. Nimeni nu se astepta sa pateasca ASTA

Aceasta bautura miraculoasa din usturoi si vin rosu poate vindeca zeci de boli. Ar trebui sa luati cate o lingura de trei ori pe zi, in cursul unei luni si puteti repeta tratamentul dupa sase luni.

Fiecare persoana careia ii pasa de sanatatea ei, ar trebui sa faca aceasta bautura cu usturoi si vin rosu. Este important sa retineti ca o astfel de bautura face minuni in mentinerea starii de sanatate.

In plus, este utila pentru eliminarea depunerilor de sare din organism, imbunatateste capacitatea de lucru a corpului, purifica sangele, intareste sistemul imunitar, vasele de sange si inima.

Mai mult decat atat, aceasta bautura elimina grasimile in exces si imbunatateste metabolismul. De asemenea, o puteti utiliza pentru boli de femei si inflamatie si mai presus de toate este ca curata intregul corp de depozitele nocive. Cel mai bun lucru dintre toate, este ca puteti pregati aceasta bautura singuri in propria bucatarie.

Mod de preparare:
Puneti 12 catei de usturoi intr-un borcan, trebuie sa taiati fiecare catel in patru bucati. Se toarna o jumatate de litru de vin rosu peste ei. Se inchide si se pastreaza langa fereastra, la partea insorita timp de doua saptamani.

Amestecati de doua sau de trei ori pe zi. Dupa doua saptamani, se strecoara si se toarna intr-un vas de sticla de culoare inchisa. Ar trebui sa luati cate o lingura din acest amestec de trei ori pe zi, in cursul unei luni si puteti repeta tratamentul dupa sase luni.