Revista Sănătate

Pierzi în greutate și elimini grăsimea fără nicio Dietă – Iată ce trebuie să faci pentru a slăbi fără efort

Apă cu ghimbir este soluţia ideală împotriva grăsimii încăpăţânate de pe coapse, şolduri şi abdomen. Dacă vrei să pierzi kilogramle în plus şi să elimini toxinele din organism rapid şi eficient, apă cu ghimbir este cel mai potrivit remediu. Este foarte uşor de preparat, are un gust plăcut şi are foarte multe beneficii pentru sănătate.

Ghimbirul se numără printre plantele medicament care nu ar trebui să lipsească din bucătăria ta. El tratează nenumărate afecţiuni şi îmbunătăţeşte considerabil starea de sănătate a întregului organism. Este ideal pentru persoanele care vor să slăbească rapid şi să se menţină în formă. Iată cum prepari apă cu ghimbir!

Ingrediente

5 felii de ghimbir

un litru de apă

suc de lămâie

Pune feliile de ghimbir şi apă într-o oală curată, la foc mic. Lasă amestecul să fiarbă timp de 15 minute, iar apoi lasă-l la răcit. Când s-a răcit complet adaugă sucul de lămâie. Bea un pahar de apă cu ghimbir în fiecare seară, înainte de culcare. Arderile vor fi intensificate şi grăsimea se va topi că prin minune.

În plus, toate toxinele din organism vor fi eliminate în timp record. Acest remediu trebuie folosit cel puţin 15 zile pentru a obţine cele mai bune rezultate. După câteva zile vei sesiza primele modificări în corpul tău şi te vei simţi mult mai energic şi mai binedispus.

Ghimbirul face minuni şi pentru sistemul imunitar şi te protejează de infecţii, răceli şi gripe. Încombinaţie cu lămâia, îţi oferă toţi nutrienţii de care ai nevoie pentru apărarea organismului. Totodată îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi te fereşte de bolile cardiovasculare.

Îl poţi consumă chiar şi în salate sau sucuri, cărora le va oferi o aromăsenzaţională.