Revista Sănătate

Aceste doua ingrediente elimina toxinele din organism

Intregul nostru organism si mai ales intestinele, au de suferit in urma alimentelor pe care le consumam.

Toxinele din alimente ne pot scadea sistemul imunitar, energia, pot determina aparitia diareei, constipatiei, etc.

Toate aceste probleme se pot rezolva prin curatarea colonului, imbunatatind astfel sanatatea generala a organismului. Nutritionistii recomanda detoxifierea, ca program al vietii noastre.

Va sugeram sa folositi o reteta din doua ingrediente, ce imbunatateste starea generala a organismului. Aceste ingrediente sunt kefirul si semintele de in, combinatia perfecta pentru curatarea colonului si detoxifiere.

Este necesar sa cresteti gradat cantitatea acestui amestec, deoarece poate afecta digestia. Kefirul contine multi amino acizi, vitamina B, minerale si proteine.

Acest amestec va detoxifia intestinul, distrugand in acelasi timp E coli si echilibrand bacteriile bune din organism. Sistemul imunitar va fi intarit si veti fi mult mai sanatosi!
Publicitate

style=”text-align: justify;”> Semintele de in contin acizi grasi omega 3, ce ajuta la reducerea kilogramelor in plus. Va recomandam sa le inmuiati in apa si sa consumati dupa kefir. Puteti macina semintele de in, pentru a le putea digera mai repede.

Consumati de 2-3 ori pe saptamana, timp de 15 zile, iar sistemul imunitar va fi ca nou.

Iata cum trebuie preparat:

1/3 sau ¼ pahar de kefir, o lingura seminte de in. Consumati pe stomacul gol, dimineata si seara inainte de a merge la culcare.

Consumati minim 2 litri de apa pe zi.

Dupa cele 15 zile, puteti face o pauza de 2 zile si sa repetati.

Veti vedea imbunatatirile dupa doar cateva zile.