Revista Sănătate

A mâncat kiwi cu ţelină în fiecare zi, timp de o săptămână. Rezultatul a fost excelent

Despre țelină s-a scris mult, iar farmacia naturii nu poate fi concepută fără această legumă cu arome tari și plăcute.Un bărbat care a consumat zilnic kiwi cu ţelină s-a bucurat de un rezultat dincolo de aşteptări ale acestui tratament.

Vederea i s-a îmbunătăţit considerabil după doar câteva zile de tratament. Potrivit medicilor, ţelina conţine luteină, substanţă care ajută la o vedere mai bună, conform healtabition.com. De asemenea, această legumă are şi efect detox asupra rinichilor.Este și un verificat AFRODISIAC.
În plus, fructele de kiwi conţin, pe lângă luteină, şi o cantitate mare de vitamina C, care, de asemenea, ajută la îmbunătăţirea vederii.

PREPARARE si ADMINISTRARE:
Amestecă, într-un blender, două tulpini de ţelină cu două fructe de kiwi. Bea acest suc dimineaţa, pe stomacul gol.
Te va ajuta mai ales dacă eşti nevoit să priveşti toată ziua ecranul unui calculator sau laptop.

Telina contine in proportie de 95% apa, fapt pentru care poate fi inclusa in alimentatia de zi cu zi, fara a-ti pune in pericol silueta. In plus, datorita continutului mare de fibre, telina este alimentul ideal pentru persoanele care vor sa slabeasca. Specialistii sustin ca telina este un carbohidrat bun, intrucat nu contine zahar alb sau alte chimicale si are un continut nutritional ridicat, spre deosebire de nivelul sau de carbohidrati. Si acestea nu sunt singurele beneficii ale acestui „super-aliment”!

Fructul de kiwi are nenumarate beneficii pentru sanatatea ta.
Prin comparatie cu alte fructe, un fruct de kiwi contine cea mai multa concentratie de Vitamina C. Un singur fruct de kiwi poate asigura pana la 95% din necesarul zilnic al organismului de vitamina C.
Fructul de kiwi este bogat in vitamine, flavonoide si minerale, iar antioxidantii pe care ii contine lupta impotriva procesului de oxidare celulara produs de fumul de tigara, poluare sau metabolism incet.