Revista Sănătate

Îl prepari în 5 minute, îl bei timp de 5 zile și pierzi până la 5 kilograme

Excesul de grăsime este una dintre probleme actuale ale sănătății. Atunci când grăsimea se acumulează în unele părți ale corpului, poate cauza probleme seriose.

Poate afecta organele vitale,precum ficatul, inima și rinichii. Grăsimea este una dintre cauzele principale din spatele deteriorării șoldurilor, genunchilor și a altor încheieturi. Dacă ai probleme cu kilogramele în plus, este destul de probabil că suferi de o serie de alte afecțiuni precum:

probleme cu inima
diabet
hipertensiune
probleme cu funcționarea bilei
gută

Iată o metodă foarte simplă de preparare a unei băuturi care te va ajuta să arzi mai ușor grăsimea în exces, depozitată în diferite părți ale corpului.

Aveți nevoie de:

o lămâie
60g pătrunjel
300 ml apă

Mod de preparare:

stoarce sucul din lămâie într-un bol
taie pătrunjelul în bucățele cât mai mici și adaugă-l peste sucul de lămâie
adaugă apa

Se recomandă ca această mixtură să fie consumată dimineața, pe stomacul gol. Repetă acest tratament timp de 5 zile. După cele 5 zile, sunt necesare 10 zile de pauză. Repetă ori de câte ori consider că este necesar.

Această băutură acclerează arderea grăsimilor, încă de la prima oră a dimineții. De asemenea, hrănește organismul cu o serie de vitamine și minerale. Pătrunjelul din rețetă contribuie la funcționarea și sănătatea sistemului digestiv. Va stimula organismul să elimine excesul de fluide și gaze.

Dietă recomandată pentru această perioadă:

Pentru mic dejun, optați pentru un iaurt grecesc 10% și o banană. Puteți adăuga și o porție de fulgi de ovăz (în jur de 100g), fără dulceață sau miere de albine. La prânz și cină puteți consuma carne fără grăsime (piept de pui, cotlet sau mușchi de porc, mușchi de vită, curcan, pește) și legume crude (salată).