Revista Sănătate

Mănânca asta la micul dejun și vei slăbi văzând cu ochii, fără diete stricte

În perioada primăverii, toate femeile sunt mai preocupate de silueta lor ca niciodată deoarece trebuie să se pregătească pentru vară. Cu toate acestea, nu toată lumea reușește să țină diete stricte, mai ales dacă au un program încărcat la servici.

Dacă vrei să slăbești, dar nu poți să ții diete, atunci cu siguranță acest mic truc te va ajuta foarte mult. Tot ce trebuie să faci este să înlocuiești micul dejun cu un preparat delicios, care va accelera metabolismul pe parcursul zilei și te ajuta să pierzi vizibil în greutate într-un timp foarte scurt, mai exact numai câteva zile. Nu uita că orice ai face, nu trebuie să sari peste micul dejun pentru că este cea mai importantă masă a zilei.

Este vorba despre un amestec detoxifiant, care reglează nivelurile de colesterol şi glicemia, şi întăreşte sistemul cardiovascula, conform secretele.com. Preparatul conţine seminţe de chia şi de in, care sunt bogate în nutrienţi esenţiali şi fibre alimentare. Tărâţele de ovăz conţin şi ele multe fibre, şi produc saţietate. În acest fel vei mânca mai puțin pe parcursul zilei și vei reduce dimensiunea porţiilor consumate la masă.

Merele sunt bogate în pectină, o fibră rară foarte benefică pentru intestine, dar şi o multitudine de vitamine şi minerale importante. Iaurtul completează preparatul, îmbogăţindu-i cocentraţia de proteine. Iată cât de simplu se prepară acest mic dejun!

Ingrediente:
200 ml de iaurt degresat
un măr
o linguriţă de seminţe de chia
o linguriţă de tărâţe de ovăz
o lingură de seminţe de in
o jumătate de linguriță de scorţişoară

Mod de preparare:
Tot ce trebuie să faci este să amesteci şi pasează ingredientele în robotul de bucătărie, după care adaugă şi scorţişoara. Trebuie să bei acest preparat în stare proaspătă. Dacă îl vei consuma în locul micului dejun, vei observa foarte rapid că procesul de slăbire va fi accelerat semnificativ.