Revista Sănătate

Acest cuplu a reușit să slăbească 180 de kilograme în doi ani, fără a apela la operații. Ea avea 220 kilograme și el, 127. Doamne, cum arată acum:

Un cuplu din Indiana, Lexi și Danny Reed, a slăbit împreună 180 de kilograme în doar doi ani, fără a apela la operații. Cei doi au devenit vedete pe rețelele de socializare datorită performanței lor

În urmă cu doi ani, Lexi și Danny și-au propus să slăbească, dar au înțeles că motivul pentru care nu au reușit acest lucru înainte era că toate încercările au fost făcute individual. Așa că rezoluția pe care și-au impus-o la Revelionul din 2015 a fost să slăbească împreună.

Secretul nostru a fost că am făcut totul împreună, ca un cuplu. În zilele în care ne pierdeam motivația ne împingeam unul pe celălalt de la spate pentru a merge la sală. De asemenea, am început să gătim împreună mult mai sănătos, să ne fixăm obiectivele și să ne calculăm împreună kilogramele pierdute zi de zi”, a povestit Lexi, în vârstă de 27 de ani.

Ceea ce a început ca o rezoluție de Anul Nou a dus la crearea unui cont de Instagram, care a devenit viral și a ajuns să aibă 463.000 de urmăritori ce i-au încurajat pe cei doi în drumul lor spre atingerea obiectivelor stabilite.

În ianuarie 2015, Lexi avea 220 kilograme și Danny, 127. Acum, Lexi a slăbit 137 kilograme, iar soțul ei, 50.

„Am ajuns de la măsura 28 la măsura 10”, a spus Lexi Reed. „Iar eu am mers de la 46 până la 32”, a adăugat Danny Reed, de 29 de ani.

Lexi Reed a spus că au luat decizia de a slăbi deoarece și-au dat seama că viața pe care o duceau nu era una sănătoasă și trebuiau să facă o schimbare. Nu și-au propus să slăbească un anumit număr de kilograme, ci ideea era de a duce o viață mai sănătoasă, să meargă la sală, să mănânce sănătos și să documenteze totul pe Instagram.

„Nu m-am așteptat niciodată să aibă un astfel de impact și să ajungem să fim urmăriți de atât de mulți oameni. Noi am vrut doar să ducem o viață mai sănătoasă”, a povestit Lexi.

Experții în domeniul sănătății spun că o cheie a succesului atunci când vrei să slăbești este să ai pe cineva care să te sprijine. „Un partener de antrenament este esențial. Responsabilitatea este totul”, a declarat Latreal Mitchell, antrenorul de fitness al celebrităților, pentru ABC News. „Nu în fiecare zi vei dori să ieși să dai totul la sală. Dar dacă ai pe cineva care să te împingă, vei merge”.

„Cea mai grea parte a călătoriei noastre a fost schimbarea relației noastre cu alimentele”, a spus Lexi Reed. „Când aveam 220 de kilograme, nu am mai gătit niciodată. Soțul meu și cu mine ieșeam și mâncam în oraș aproape fiecare masă, iar dacă găteam în casă, făceam pizza congelată sau alte tipuri de mâncare nesănătoasă. Am constatat că, prin gătitul mâncării în casă în loc să consumăm fast-food, am reușit să ne menținem obiectivele și când eram la serviciu. Iar învățând să ne preparăm singuri mesele, controlam mult mai bine ceea ce mâncam. Am fost dispuși să învățăm în fiecare zi a călătoriei noastre spre obiectivele stabilite și am început, de asemenea, să folosim sala de gimnastică și ca terapie în loc de mâncare. Prin schimbarea mentalității, a obiceiurilor și a declanșatorilor emoționali, ne-am schimbat viața”, explică Lexi Reed.

Cei doi spun că sunt fericiți să se îndrepte spre 2018 mult mai sănătoși și arătând mai bine decât au făcut-o vreodată în viața lor.

„Nu există cuvinte care să explice sentimentul de a ști că ți-ai salvat viața”, a încheiat Lexi.